RESOURCE-SAVING AND WASTE-FREE TECHNOLOGIES AS THE BASIS FOR IMPROVING THE EFFICIENCY OF PROCESSING INDUSTRY OF THE REPUBLIC OF DAGHESTAN
https://doi.org/10.21822/2073-6185-2014-34-3-106-112
Abstract
The paper presents the results of studies of production of the main products of the food and processing industry of the Republic of Daghestan, is considered the modern crisis of the industry and proposes measures of State support for the industry.
About the Author
A. D. IbragimovRussian Federation
References
1. Стратегия социально-экономического развития РД до 2025 года.
2. Справочник. Сельское хозяйство Дагестана – Махачкала, 2012.
3. Государственная программа развития сельского хозяйства и регулирования рынков сельскохозяйственной продукции, сырья и продовольствия на 2013-2020 годы.
4. В. А. Кундиус. Учебное пособие. Экономика агропромышленного комплекса. Москва. Кнорус. 2011. 544. с.
5. Министерство сельского хозяйства РД. Буклет «Сельское хозяйство Дагестана» 2006 -2012 гг. Махачкала 2012.
6. Р.М. Адилов, У.Ш. Адилова. Пищевая промышленность РД Проблемы и перспективы «Проблемы развития АПК региона», №2, 2013, ДагГАУ.
Review
For citations:
Ibragimov A.D. RESOURCE-SAVING AND WASTE-FREE TECHNOLOGIES AS THE BASIS FOR IMPROVING THE EFFICIENCY OF PROCESSING INDUSTRY OF THE REPUBLIC OF DAGHESTAN. Herald of Dagestan State Technical University. Technical Sciences. 2014;34(3):106-112. (In Russ.) https://doi.org/10.21822/2073-6185-2014-34-3-106-112